Kid Stylez - VM Dans - Få venner og selvtillid - Børnenes danseskole

Fortryllende MGP-inspireret danseoplevelse for børn!

Det sejeste dansehold for drenge og piger i alderen 6-9 år! Vores hold er fyldt med energi og sjov, og vi danser til alle de sejeste hits fra eksempelvis MGP. Mads Vad har udviklet specielle danseprogrammer, der garanterer maksimal motivation og læringsglæde selv for helt nybegyndere.

Kid Stylez er ikke bare et dansehold, det er en oplevelse. Vi fokuserer på at skabe et positivt og støttende miljø, hvor børnene kan dyrke deres interesse for dans samtidig med at de opbygger venskaber. Vores erfarne instruktører er specialiserede i at arbejde med børn og sikrer, at hver enkelt elev har en fantastisk oplevelse.

På Kid Stylez lærer børnene forskellige danseformer som Hip Hop, Disco, Cha-Cha-Cha og Jive, der udvikler deres koordination og dansefærdigheder. Vores unikke tilgang giver en sund fritidsinteresse, der holder motivationen i top. Lad dit barn opleve den spændende verden af dans, skab minder og gør dans til en del af dit barns liv!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aabenraa, Sportscentrum, Industrivej 8, 6200 Aabenraa

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V