Dans med Glæde - Latin Ladies hos VM Dans - uden partner

Alle latindansene uden partner – ren dansemagi!

Er du vild med dans? Kunne du tænke dig at lære alle de populære latindanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig!

Tag dine første skridt ind i dansens fortryllende univers med vores Latin Ladies begynderhold. Vores erfarne instruktører vil, med højt humør, guide dig gennem teknikker og trin, mens du nyder den rytmiske musik og samler selvtillid på dansegulvet. Oplev glæden, stemningen, sammenholdet og motionen ved at danse – reservér en gratis prøvetime i dag!

Dette hold er for dig, som ikke har danset før eller har meget lidt danseerfaring. Vi sørger for, at du kan følge med, selvom du er helt nybegynder. Vi starter med at lære grundtrinene stille og roligt. Herefter lærer du en koreografi i Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba og Jive. Holdet er kun for kvinder og der danses ikke med partner. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde.

Du behøver hverken specille dansesko eller lignende. Kom som du er – så kommer danseskoene på, når du helt sikkert bliver vild med Latin Ladies!

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Man er velkommen til at flexe til et lignende hold – også i en af vores andre dansebyer. Læs mere om vores flexordning her: VM Dans flexordning

Latin Ladies, begynder

for nybegyndere Tag dine første skridt ind i dansens fortryllende univers med vores Latin Ladies begynderhold. Dette hold er for dig, som ikke har danset før eller har meget lidt…

Latin Ladies, øvede

Niveau: øvede Med højt humør, de lækreste rytmer og fedeste koreografier er holdet skabt til at udfordre og inspirere dig. Vores erfarne instruktører guider dig hele vejen og sikrer, at…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aabenraa, Sportscentrum, Industrivej 8, 6200 Aabenraa

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V