DancePower - VM Dans

Nyd en energifyldt træning med dans og styrkeøvelser der sætter gang i kroppen!

Boost din kalorieforbrænding og opbyg styrke med en unik danse- og træningsoplevelse! Uanset om du er nybegynder eller har danseerfaring, kan alle voksne være med!

Er du træt af ikke at få brugt dit fitnesscentermedlemskab? Vi har løsningen: DancePower giver dig lyst til at deltage hver eneste uge! Vores unikke koncept er skabt af vores egen Anders G. Jensen, der både er danse- og træningsspecialist.

Vores hold tilbyder spændende danseprogrammer til fantastisk musik samt effektive fysiske øvelser. Oplev en energifyldt træning, forbrænd masser af kalorier og styrk din krop med DancePower!

Du har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Læs mere om vores flexordning her: http://vmdans.dk/flexordning/

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V