Forbrænd masser af kalorier mens du danser og laver styrkeøvelser!

Kender du det med, at man får meldt sig ind i et fitnesscenter, men aldrig rigtig får det brugt?

På DancePower kommer du til at glæde dig til at komme afsted hver uge! Konceptet “DancePower” er udviklet af vores specialist Anders G. Jensen, der både er ekspert i træning og fitness samtidig med, at han er en super danser!

På holdet vil der være danseserier til fed musik og fysiske øvelser. Alle voksne kan være med – kræver ikke danseerfaring.

Du har som VM Dans medlem i Aarhus mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Du er således velkommen til at flekse til et andet hold i Aarhus, Skanderborg eller Horsens, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 349,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V