Elite Disco, niveau 3 - VM Dans Aarhus - Bliv superstjerne i Disco!

Koreografi & træning

Niveau: super konkurrence til super star

Dette hold er for dig, som er en meget erfaren discodanser, og som danser super konkurrence, star eller super star til de danske turneringer.

Du lærer Disco koreografi, træner de helt rigtige bevægelser og bliver hjulpet individuelt af instruktøren. Derudover er der også turneringstræning, hvor man virkelig giver den gas.

Bemærk, at der på hold 18007 ikke bliver undervist i koreografi. På dette hold er der udelukkende fokus på træning med individuelle rettelser og turneringstræning, da mange af danserne på dette hold har individuelle koreografier.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (hold der varer 50 minutter).
Kr. 399,00 pr. person pr. måned (hold der varer 60 minutter).
Kr. 519,00 pr. person pr. måned (hold der varer 90 minutter).
En måned svarer til 4 dansegange. Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V