Koreografi & træning – konk. til super star

Dette hold er for Hip Hop dansere på højeste niveau. Der undervises i koreografi, teknik og musikalitet med en meget høj sværhedsgrad. Instruktøren hjælper eleverne med individuelle rettelser og sikrer at alle udvikler sig. VM Dans har nogle af Danmarks bedste Hip Hop dansere, som træner på dette hold.

De første 45 min. er der turneringstræning, hvor man virkelig giver den gas og bliver undervist i performance og Freestyle. De sidste 45 min. træner holdet koreografi og teknik. Instruktøren hjælper derudover eleverne med individuelle rettelser.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 340,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 50 minutter).
Kr. 499,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 90 minutter).
Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V