MGP, Disco, Hip Hop og Vild med dans

Blandt danseskolens mest populære hold finder man Kid Stylez. Børnene på dette hold er fra 6-9 år og vi danser alt fra MGP, Hip Hop og Disco til Cha-Cha-Cha og Jive. Børnene kommer til at lære forskellige danseformer. Det er cool! Samtidig får børnene et godt kammeratskab og en sund fritidsinteresse, som er inspireret af de ting, som er populære hos børnene. Dette gør, at motivationen er helt i top. Kid Stylez er det sejeste!

Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi meget ud af, at motivere børnene samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har stor erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Holdet er både for drenge og piger!

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Kid Stylez – 6-9 år.

Kid Stylez – 6-9 år Niveau: Begynder

Niveau: Begynder Dette hold er for begyndere og perfekt, hvis man aldrig har danset før, eller hvis man før har gået på Minibørn. Børnene bliver taget godt imod, og man…

Kid Stylez – 6-9 år Niveau: Øvede

Niveau: Øvede Dette hold er for dig, som har danset en sæson på Kid Stylez begynderholdet. Holdet er fyldt med MGP, Hip Hop, Disco og Vild med dans! Sværhedsgraden tager…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 359,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V