Børnenes danseskole: VM Dans - Bevægelse og Glæde: Børn (6-9 år)

Fortryllende MGP-inspireret danseoplevelse for børn!

Det sejeste dansehold for drenge og piger i alderen 6-9 år! Vores hold er fyldt med energi og sjov, og vi danser til alle de sejeste hits fra eksempelvis MGP. Mads Vad har udviklet specielle danseprogrammer, der garanterer maksimal motivation og læringsglæde selv for helt nybegyndere.

Kid Stylez er ikke bare et dansehold, det er en oplevelse. Vi fokuserer på at skabe et positivt og støttende miljø, hvor børnene kan dyrke deres interesse for dans samtidig med at de opbygger venskaber. Vores erfarne instruktører er specialiserede i at arbejde med børn og sikrer, at hver enkelt elev har en fantastisk oplevelse.

På Kid Stylez lærer børnene forskellige danseformer som Hip Hop, Disco, Cha-Cha-Cha og Jive, der udvikler deres koordination og dansefærdigheder. Vores unikke tilgang giver en sund fritidsinteresse, der holder motivationen i top. Lad dit barn opleve den spændende verden af dans, skab minder og gør dans til en del af dit barns liv!

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Kid Stylez – 6-9 år.

Kid Stylez – 6-9 år Niveau: Begynder

Niveau: Begynder Dette hold er for begyndere og perfekt, hvis man aldrig har danset før, eller hvis man før har gået på Minibørn. Børnene bliver taget godt imod, og man…

Kid Stylez – 6-9 år Niveau: Øvede

Niveau: Øvede Dette hold er for dig, som minimum har danset en sæson på Kid Stylez begynderholdet. Sværhedsgraden tager udgangspunkt i, at man har lært de grundlæggende danse og trin…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V