Populære børnedanse og MGP

Med udgangspunkt i kendte, sjove og seje sange fra blandt andet MGP, lærer børnene de grundlæggende danse via leg og små koreografier. Børnene får motion, de lærer at koncentrere sig samt at modtage undervisning.

Mads Vad har udviklet forskellige danse specielt til denne aldersgruppe, som sikrer, at børnenes motivation er helt i top samtidig med, at børnene lærer at danse. På alle børnehold gør vi hos VM Dans meget ud af, at motivere børnene igennem undervisningen samtidig med, at der er en sund, god og positiv disciplin. Holdet er både for drenge og piger.

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Minibørn – 3-6 år.

Minibørn – 3-5 år Niveau: Begynder

Niveau: Begynder Dette hold er for begyndere og perfekt, hvis man aldrig har danset før, eller måske aldrig før har gået til en fritidsaktivitet. Børnene bliver taget godt imod, og…

Minibørn – 4-6 år Niveau: Øvede

Niveau: Øvede Dette hold er for dig, som har danset en sæson på begynderholdet. Vi tager stadig udgangspunkt i kendte, sjove og seje sange fra blandt andet MGP. Herudover lærer…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 339,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V