Par Ekspert for voksne - VM Dans

Pardans for voksne – fra min. 10. sæson

Dette hold er for voksne par, som har danset min. 9 sæsoner hos VM Dans. I bliver undervist på et meget højt niveau i standard og latin (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Slow Fox, Jive osv). Udover nye spændende trin (som tager udgangspunkt i ”Vild med dans!” koreografier), vil der være undervisning i tekniske emner. I lærer således de tekniske ting, som også sportsdansere arbejder med. Dette gør, at man virkelig kan se og mærke, at man begynder at bevæge sig som en rigtig danser. Ekspertholdet hos VM Dans vil stadig være rigtig hyggeligt, men naturligvis hårdtarbejdende. Efter dansetimen kan I nyde en kop kaffe, sammen med hele holdet, i vores hyggelige café.

Hvis I ikke har gået på dette hold før, og I ønsker det, anbefaler vi, at I indledningsvis kontakter os. Der undervises i avancerede koreografier, som man skal have meget stor danseerfaring for at kunne følge med til. Vi vil gerne sikre, at alle får en god oplevelse.

I har som VM Dans medlem mulighed for at flexe til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Man er velkommen til at flexe til et lignende hold – også i en af vores andre dansebyer. Læs mere om vores flexordning her: http://vmdans.dk/flexordning/

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 379,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 60 minutter)
Kr. 399,00 pr. person pr. måned (hold, der varer 70 minutter).
En måned svarer til 4 dansegange. Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V