Hip Hop og Disco mix – til den musik du elsker

Du lærer seje koreografier som i musikvideoer, Hip Hop, Disco og danseserier til den nyeste musik. Du lærer også serier, som kan bruges til diverse turneringer, hvis du har lyst til det. Det er super cool, og der bliver altid danset til den nyeste musik, som du hører på dit værelse. Holdet er både for drenge og piger. Du kan sagtens starte på dette hold, selvom du aldrig har danset før (vælg niveau 1).

Vi har også hold i Disco & Hip Hop for sportsdansere på højere niveau. Gå til  Turneringsdans for børn og unge

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Show Stylez – 9-13 år.

Show Stylez – 9-12 år Niveau: 1

Niveau: 1 Dette hold er for dig, som ikke har danset før, eller som før har gået på Kid Stylez. Du lærer seje koreografier som i musikvideoer, Hip Hop, Disco…

Show Stylez – 9-13 år Niveau: 2

Niveau: 2 Dette hold er for dig, som har danset før, eller som før har gået en sæson på Show Stylez niv. 1. Du lærer seje koreografier som i musikvideoer,…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 359,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V