Niveau: 1

Dette hold er for dig, som ikke har danset Standard & Latin før. Holdet er også perfekt for dig, som eksempelvis har gået på Kid Stylez eller bare gerne vil lære at danse helt rigtig Standard & Latin.

Du lærer alle de grundlæggende figurer i danse som Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Vals, Tango og Quick Step. Mads Vad sørger for, at du får den bedste start, og at motivationen er helt i top. Således danser vi til en masse fede sange.

Mange af de dygtige sportsdansere i VM Dans er startet på dette hold, hvor man lærer alle de grundlæggende figurer på en sjov og god måde. Du skal være fyldt 8 år for at gå på holdet. Er du yngre, anbefaler vi, at du starter på Kid Stylez.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 340,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V