Start Din Standard & Latin Rejse hos VM Dans – børn og unge

Elsker du alle dansene fra populære Vild med dans?

Drømmer du om at kunne alle dansene? Hos os kan du lære Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Vals, Tango og Quick Step. Selvom du hverken har en dansepartner eller har danset før, er du velkommen på vores hold. Vi hjælper gerne med at finde en partner til dem, der ønsker det, men det er også muligt at deltage solo.

På vores sjove og engagerende hold lærer du alle de grundlæggende figurer. For at deltage skal du være mindst 8 år gammel. Hvis du er yngre, anbefaler vi vores Kid Stylez-hold.

Holdet er perfekt til dig, der har gået på Kid Stylez eller blot ønsker at lære at danse Standard & Latin på den rigtige måde. Uanset dit niveau, er du velkommen hos os!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 365,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

 

Undervisningssted

VM Dans Aarhus, Sommervej 19, 8210 Aarhus V

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V