Dans til de største hits – du kommer helt sikkert til at synge med!

DanceHits tager dig igennem de lækreste koreografier, til de største hits, så du aldrig mere står stille når det bedste musik spiller. Du kommer til at danse til alt den musik, man ikke kan lade være med at synge med til. Spice Girls, Backstreet Boys, Prince og alt det lækre. Du får rytme, god motion samt tekniske færdigheder.

Holdet er både for mænd og kvinder. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde. Holdet kræver ikke danseerfaring.

Du har som VM Dans medlem i Horsens mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Da vi kun danser i Horsens om mandagen og torsdagen, er du således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Skanderborg eller Randers, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Horsens.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 309,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 16A, 8700 Horsens

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V