Hip Hop over 11 år - VM Dans Horsens - Oplev Fællesskabet og glæden

Perfekt Hip Hop-oplevelse for dig over 11 år!

Skab venskaber og dans til fed musik med Hip Hop!

Har du lyst til at lære nye spændende Hip Hop-koreografier, danse til fede beats og samtidig danne gode venskaber? Så er holdet det perfekte sted for dig! Vores instruktører er dedikerede til at skabe en sjov og inspirerende atmosfære, hvor du kan udvikle dig og skabe venskaber. Tilmeld dig vores hold i dag og oplev den perfekte kombination af dans, musik og venskaber.

Dette hold er for dig, som har danset før. Hvis du ikke har danset før, anbefaler vi, at du vælger holdet ”Show Stylez”.

Holdet er både for drenge og piger, og er for dig, som er over 11 år. Du kan også sagtens vælge dette hold, hvis du eksempelvis er 15 år.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Horsens, HåndværkerForeningen, Allégade 16A, 8700 Horsens

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V