Pardans for voksne – fra 2. sæson

Hvis I har danset før (1-2 sæsoner), skal I gå på dette hold. Der undervises i standard og latin som i “Vild med dans!” (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv). På dette hold lærer I forskellige figurer, som er lidt mere udfordrende end på begynderholdet. På vores viderekomne hold er der altid garanti for en sjov stemning, når man for første gang, skal prøve kræfter med andet end grundfigurerne. Vi sørger naturligvis stadig for, at det som læres, kan bruges, når man eksempelvis skal til fest. Vi glæder os til at se jer til endnu en fantastisk sæson.

I har som VM Dans medlem i Randers mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Da vi kun danser i Randers om onsdagen og torsdagen, er I således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Skanderborg eller Horsens, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag i Randers.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Randers, Randers Real Idrætshal, Sven Dalsgaards Vej 2, 8900 Randers.

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V