Hip Hop - VM Dans Skanderborg - Hold for alle aldre - Oplev glæden

Hop med på Hip Hop-bølgen til den hotteste lyd!

Skab venskaber og dans til fed musik med Hip Hop! Vi har hold for alle aldre.

Har du lyst til at lære Hip Hop-dans, danse til fede beats og samtidig danne gode venskaber? Vores begynderhold er det perfekte sted for dig! Vi har naturligvis også hold til dig, som har danset før. Uanset om du er ny inden for dans, eller har lidt erfaring, vil du blive en del af et fantastisk fællesskab.

På vores hold lærer du de sejeste Hip Hop-moves samtidig med, at vores instruktører er dedikerede til at skabe en sjov og inspirerende atmosfære, hvor du kan udvikle dig og skabe venskaber. Tilmeld dig vores hold i dag og oplev den perfekte kombination af dans, musik og venskaber.

Vi har hold for forskellige aldre

Herunder finder du de hold, vi tilbyder på Hip Hop.

Hip Hop over 11 år

Perfekt Hip Hop-oplevelse for dig over 11 år! Uanset om du er en frisk nybegynder eller allerede har danset lidt før, er dette holdet for dig og det er både…

Hip Hop over 14 år, niveau 2

Dansedrømme bliver til virkelighed: Hip Hop over 14 år, niveau 2! Hvis du allerede har danseerfaring, er dette hold det perfekte valg for dig. Vores instruktører vil guide dig gennem…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V