Alle latindansene uden partner – så fedt!

Er du Vild med dans? Kunne du tænke dig at lære alle de populære latindanse? Så er dette hold helt sikkert noget for dig! Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at danse alle latindansene uden partner. Man tænker slet ikke over, at man danser uden partner, da sammenholdet og stemningen på holdet er helt fantastisk. At starte til Latin Ladies giver ikke alene motion og nye dansefærdigheder – det giver også en ny omgangskreds og et godt socialt sammenhold. På Latin Ladies lærer du de fantastiske latindanse såsom Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble og Jive. Du får rytme, god motion samt lærer tekniske færdigheder. Holdet er kun for kvinder. Der danses ikke med partner. Dette er den fedeste time og giver så meget livsglæde.

Du har som VM Dans medlem i Skanderborg mulighed for at flekse til en anden dag, hvis du bliver forhindret i at komme på din normale dansedag. Da vi kun danser i Skanderborg om mandagen, er du således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Horsens eller Randers, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på din normale dansedag i Skanderborg.

Vi har hold på flere niveauer

Herunder finder du de forskellige niveauer, vi tilbyder på Latin Ladies.

Latin Ladies Niveau: 1 – for helt nybegyndere

Niveau: 1 – for helt nybegyndere Dette hold er for dig, som ikke har danset før. Vi sørger for, at du kan følge med, selvom du er helt nybegynder. Vi…

Latin Ladies Niveau: 3

Niveau: 3 Dette hold er for dig, som før har danset på Latin Ladies niv. 2, eller som i forvejen har en god portion danseerfaring fra andre dansestilarter. Du lærer…

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 299,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 40 dansegange inkl. Gallafest.

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V