Par Rutine for voksne - VM Dans

Pardans for voksne – fra 3. sæson

Som navnet antyder, er dette hold for lidt mere rutinerede par. I vil blive undervist i de spændende trin i standard og latin som i “Vild med dans!” (Cha-Cha-Cha, Vals, Samba, Tango, Quick Step, Rumba, Jive osv). Udover nye spændende trin, vil der blive undervist i nogle små tekniske tips. Hyggen, motionen og den gode stemning er naturligvis stadig i centrum, selvom sværhedsgraden er lidt højere.

Hvis I gik på holdet “Par Viderekomne” sidste år, skal I gå på dette hold. Hvis I før har danset på en anden danseskole, er I naturligvis meget velkommen til at få en gratis prøvetime på holdet. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at tage godt imod jer!

I har som VM Dans medlem i Skanderborg mulighed for at flekse til en anden dag, hvis I bliver forhindret i at komme på jeres normale dansedag. Da vi kun danser i Skanderborg om mandagen og tirsdagen, er I således velkommen til at flekse til et hold i Aarhus, Horsens eller Randers, hvis I skulle blive forhindret i at deltage på jeres normale dansedag i Skanderborg.

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

Pris og rabat

Kr. 290,00 pr. person pr. måned. (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 40% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 38 dansegange incl. Afdansningsbal. Dansesæsonen betales i 3 rater. Læs mere

Undervisningssted

VM Dans Skanderborg, Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V