Dans for de mindste i Horsens - VM Dans - "den bedste tid" - børn fra 3 år

Sjove børnedanse og MGP-hits

Vores populære hold for de mindste er inspireret af seje sange fra MGP og kendte børnehits. Det gør læringen af grundlæggende danse til en leg. Børnene får motion, lærer at koncentrere sig og modtager undervisning på en sjov og legende måde. Vores instruktører byder børnene hjerteligt velkommen, og sørger for, at de føler sig godt tilpas.

Mads Vad har udviklet forskellige danse tilpasset til denne aldersgruppe, som garanterer høj motivation og læringsglæde. Hos VM Dans er vi dedikerede til at motivere børnene i undervisningen og skabe en sund og positiv disciplin med masser af glæde.

Vores børnehold er både for drenge og piger, så alle kan være med. Dansens glæde venter – reservér en gratis prøvetime til dit barn i dag!

Vigtig information

Depositum

Når du reserverer en prøvetime, skal du betale DKK 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet. En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det.

Pris og rabat

Kr. 325,00 pr. person pr. måned (en måned svarer til 4 dansegange). Er dette hold dit 2. hold, får du 30% rabat. Bemærk, at du ved at tilmelde dig, kun reserverer en prøvetime. Dansesæsonen består af 36 dansegange inkl. Afdansningsbal.

Undervisningssted

VM Dans Tønder, Tønder Sport- og FritidsCenter Sønderlandevej 4-6, 6270 Tønder

Klik på dit hold herunder og reservér en GRATIS prøvetime

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V