Tønder - VM Dans

Det bliver med mange af de nuværende AB Dance instruktører og med Christoffer Aagaard i spidsen

 

Vi har Sønderjylland i blodet

Som 15-årig startede Mads Vad som underviser hos AB Dance i Sønderjylland. Grundlæggerne af AB Dance, Ann-Berit og Henrik, har i den grad været med til at give os hos VM Dans de rigtige værktøjer til at skabe den danseskole, VM Dans er i dag. Det er fra Ann-Berit og Henrik, vores værdier stammer fra.

Ann-Berit og Henrik har et ønske om at få mere tid i hverdagen og at give AB Dance videre til VM Dans således, at vi, sammen med Christoffer Aagaard, kan køre danseskolen godt videre til glæde for alle de danseglade sønderjyder.

Vi glæder os til at byde velkommen til VM Dans i Aabenraa, Sønderborg og Tønder, når den nye sæson starter i august 2023.

Få besked via mail, når vi offentliggør det nye program i Sønderjylland:  KLIK HER

Book plads til en gratis prøvetime

– så er du sikret en plads på dit hold

Fra mandag den 1. maj 2023 kan du se, hvordan alle vores hold danser. Her offentliggør vi nemlig ugeplanen for den nye sæson i alle 3 byer.

Man vil kunne genkende mange af de nuværende hold fra AB Dance, som naturligvis fortsætter som de plejer, selvom AB Dance kommer til at hedde VM Dans.

Samtidig er vi klar med masser af nyheder. Vi starter f.eks. nye hold for voksne, der gerne vil danse uden partner. Glæd jer til Latin Ladies, DiscoFever og meget mere. Der kommer naturligvis også nye hold for voksne begyndere, børn og unge. Ligeledes kan sportsdanserne glæde sig til masser af muligheder.

 

Når programmet offentliggøres den 1. maj 2023, kan du samtidig reservere plads til en gratis prøvetime. Når du reserverer en prøvetime, skal du betale kr. 100 pr. person pr. hold i depositum. Beløbet tilbagebetales, hvis du ikke ønsker at gå på holdet efter prøvetimen. Beløbet fratrækkes i kontingentet, hvis du gerne vil gå på holdet.

En reservation af prøvetime garanterer dig en plads på holdet, hvis du ønsker det, men du hæfter ikke for noget.

Her danser vi i Sønderjylland

Aabenraa
Sportscentrum
Industrivej 8
6200 Aabenraa

Sønderborg
SFS Hallen
Borgmester Andersens Vej 100
6400 Sønderborg

Tønder
Tønder Sport- og FritidsCenter
Sønderlandevej 4-6
6270 Tønder

Se videoer om vores dansehold

Børn

 


 

Store børn og unge

 


 

Voksne med partner

 


 

Hør Uffe og Michelle fortælle om det at starte til dans

 


 

Voksne uden partner

 


 

Få besked via mail, når vi offentliggør det nye program i Sønderjylland

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt: VM Dans, Sommervej 19, 8210 Aarhus V